Het nieuwe systeem is live!

Vanaf maandag 26 augustus werken we met een nieuw systeem!

De Sypel werkt nu met een nieuw systeem voor kassa’s, toegangstickets voor het zwembad, planning & verhuur en het leerlingvolgsysteem en dit systeem heet Dataduiker.

Waarom is De Sypel over op een nieuw systeem?

Waarom is De Sypel over op een nieuw systeem?

Met het nieuwe systeem is het mogelijk bij om bij De Sypel online producten te kopen en reserveringen te doen. In het vervolg kun jij dus jouw tickets en bijvoorbeeld het leerlingvolgsysteem makkelijk online regelen en bekijken. Natuurlijk kun je voor al deze zaken ook nog steeds aan onze receptie terecht. Daar blijven onze collega’s jou nog steeds graag van dienst!

Wat voor veranderingen zijn er?

Nieuw -> MIJN-OMGEVING

In het nieuwe systeem heb je in het vervolg één plek (de MIJN-Omgeving) met al jouw informatie en mogelijkheden om online zaken te regelen. De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van De Sypel. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant nu nog makkelijker bij al jouw persoonlijke gegevens. LET OP! Heb je nog een tegoed op je oude pasje of bandje staan? Kies dan voor ''wachtwoord vergeten' en maak geen nieuw account aan. Heb je dit reeds gedaan? Neem dan even contact op dan voegen we de accounts samen. Je kunt in de MIJN- Omgeving je bezoekhistorie en de tegoeden die je nog te besteden hebt zien. Ook zie je hoelang je product nog geldig is. Je kunt ook makkelijk en snel een losse entree tickets kopen voor alle zwemactiviteiten of je lessen-/badenkaart opwaarderen. Ook kun je jouw plekje voor sommige activiteiten vooraf reserveren (in de toekomst).

De service die je gewend bent blijft natuurlijk hetzelfde. We blijven werken met een klantenpas en je behoudt natuurlijk de tegoeden die je hebt.

De voordelen van Dataduiker nog even bij elkaar:

  • Al jouw informatie te zien in één overzicht (MIJN-Omgeving)!
  • Bezoek- en koophistorie in zien (vanaf 26 augustus aangekochte producten en bezoek)
  • Tegoeden en geldigheidsduur bekijken
  • Gebruiksvriendelijk kopen en/of opwaarderen van baden-/lessenkaart

Ruil je chipbandje of zwempas om voor een nieuwe zwempas

Je kunt bij de receptie je chipbandje of pasje omwisselen voor een Sypel Zwempas. Naast de zwempas is het ook mogelijk om naar binnen te gaan met de QR code die je terug kunt vinden in de MIJN-Omgeving. 

Zit jouw kind bij ons op zwemles?

Dan gaat ook het leerlingvolgsysteem veranderen!

Met het nieuwe leerlingvolgsysteem van De Sypel  krijg je als ouder direct inzicht in de lessen, aanwezigheid en ontwikkeling van jouw kind. De omgeving van het leerlingvolgsysteem Is geheel in de stijl van onze mascotte Sypie. In het systeem kun je zien hoe ver jouw kind is en per vaardigheid waar er nog verbetering nodig is.

Wat zijn de voordelen?

  • Nog makkelijker en overzichtelijk de voortgang van jouw kind online volgen
  • Geheel in de stijl van onze mascotte Sypie
  • Online afmelden voor de zwemles als je kind ziek is
  • Opmerkingen inzien van de zwemdocent
  • Je krijgt automatisch een berichtje, zoals het voltooien van een niveau, het verplaatsen naar een nieuwe groep, behalen van een diploma, etc.

Inloggen in het nieuwe leerlingvolgsysteem kan hier!

Inschrijven voor zwemles?

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen ingeschreven worden voor zwemles. Ook dit gaat tegenwoordig online. Je kunt hier een kind op de wachtlijst plaatsen. Na betaling van de inschrijfkosten is de plaatsing definitief. Op een later tijdstip kun je bij de receptie de zwempas ophalen en kunnen jullie alvast voordelig komen oefenen.